Vydělejte si peníze, třeba pokerem

Riskujete rádi? Užíváte si na plný plyn každé zvýšení adrenalinu v těle? Milujete okamžik rychlého, ale správného rozhodnutí? Dokážete vyvinout v danou chvíli absolutní soustředěnost při volbě strategie? Umíte zmást protihráče jenom svými gesty a klidem v obličeji? Baví Vás to všechno dělat? Potom se Vaší doménou musí stát karetní hra poker!

karty

Pravidla se přece naučíte.
Nikdo učený z nebe nespadl. Jestliže chcete dosáhnout opravdového požitku ze hry, pak se pravidla pokeru lehce doučíte a potom už jenom budete pracovat na strategii, ale také trénovat paměť. Možná, že se dostanete na kloub vzorci k výpočtu náhody. Co Vy víte, jak dalece budete schopen pokerem vydělávat i slušné peníze?
Ještě jste ale nevyzkoušel tuto jedinečnou hru, takže je načase se do ní pustit.

Ale všechno chce svou posloupnost.
1. Nejprve by bylo dobré seznámit se s pravidly po stránce teoretické. Jak poskládat karty v ruce, kterou vyměnit, abyste dosáhl co nejlepšího skóre.

2. Potom je fajn nějakou dobu sledovat skutečné pokerové profíky, kteří tuto karetní hru hrají sice o žetony, ale za nimi jsou skutečné peníze.

3. Zapojte se do hry o hrací žetony s lidmi, kteří o peníze nehrají. Poker hrají jen pro zábavu.

4. Vystavte strategii své hry natolik pevně, abyste se mohl přihlásit do svého prvního turnaje o peníze. O tom to hlavně je.

Myslete na to, že úspěch je pouze ve Vašich rukách. Že poker je karetní hra hazardní. Že nejde jenom o potěšení ze hry, ale také o vítězství, které je korunováno odměnou ve formě peněz. A to ne malých.

poker

Myslete na to, že jde také o risk, který korunován také nemusí být. Pak od hracího stolu můžete odejít sice se ctí, zato s prázdnou kapsou! A to byste určitě nechtěl.
Teprve zkušenost a strategické myšlení Vás mohou dovést dokonce mezi ty nejlepší z nejlepších v tak skvělé hře, jako je poker!