I Vy můžete mít bezbariérový přístup

Nájezdové rampy jsou velkým pomocníkem nejen pro vozíčkáře, kterým usnadňují život a zlepšují přístup na různá místa, ale také například pro méně pohyblivé lidi, kterým dělá problém vyjít do schodů či pro maminky s kočárky, protože i s kočárkem je někdy problém se dostat na některé úřady či k lékaři nebo na jiná místa. V dnešní době už je velká spousta míst, která jsou díky tomuto pomocníkovi skvěle přístupná a tak zvaně bezbariérová.

Pokud chcete i vy zpřístupnit Vaši firmu či budovu za pomocí kvalitní nájezdové rampy, tak se obraťte na naši společnost. Pomůžeme Vám vybrat model, který bude přesně odpovídat Vašim parametrům https://www.dalekohledy-puskohledy.cz/vysvetlivky-parametru-ve-filtru-a219 a požadavkům. Každá budova a každé místo si vyžaduje individuální řešení. Nájezdová rampa může mít několik různých podob. Právě proto jsme tu pro Vás my. Jsme v tomto oboru experti a máme obrovské zkušenosti a dokážeme naše produkty plně přizpůsobit Vašim přáním a potřebám.

Nájezdové rampy mohou být pomocníkem pro vozíčkáře i maminky s kočáry nejen v exteriéru, ale také v interiéru. Existují druhy přenosné, kterými si můžete usnadnit zdolání jednoho nebo dvou schodů, jdou jednoduše rozložit a zase složit a přenést jinam, nebo modely pevné, které lze přizpůsobit různým šířkám i délkám a vybavit také zábradlím nebo praktickým madlem a jak již bylo řečeno, jsou individuálním řešením, takže se přizpůsobují dané budově a situaci.

Kromě nájezdových ramp Vám naše společnost nabízí i další řešení bezbariérového přístupu jak pro exteriér, tak pro interiér. V naší obrovské nabídce najdete též schodišťové sedačky, schodišťové či zdvižné plošiny a stropní zvedací systémy. Všechny naše produkty a systémy pomohou k lepšímu a snadnějšímu přístupu lidí s různým zdravotním omezením, ale také matkám s kočárky a podobně. Využijte naší skvělé nabídky.