Obecně o malých lahvičkách

Poznejte nepoznané. Máte rádi poppers? Víte nebo zatím nevíte, co jsou tyto malé lahvičky zač? Tak si je nyní trochu představíme.

Obecný popis a ohrožení

Poppers je těkavá a hořlavá látka na bázi chemických látek jako jsou: alkyl nitrit, butyl nitrit, isobutyl nitrit či amylnitrit. Působnost těchto látek je známá jako účinnost formou afrodiziak. Afrodiziaka jsou však ještě jinou samostatnou kapitolou. Ovšem právě tyto malé lahvičky mají obdobné účinky a mnohým lidem se tímto způsobem jeví a proto jsou často nazývána nebo považována za afrodiziaka.

podnikatel

· Látka, která je obsažená v lahvičce, velice rychle vyprchá, takže s celým produktem musíte jednat rychle a co nejdříve lahvičku opětovně zavřít, protože by se látka v ní mohla vypařit. Je těkavá a proto se rychle odpařuje.

Tyto produkty velice dobře už z dob minulosti znají homosexuálové, kterým přináší potěšení již dlouhá léta. Ovšem jsou samozřejmě také populární po celém světě. Používají je lidé, když si chtějí zlepšit náladu, na koncertech, různých vystoupeních, venkovních akcích, ale také při samotném sexuálním aktu. Nejlepší je použití těsně před vrcholem orgasmu. Díky přičichnutí se orgasmus znásobí. U mužů je to prý opravdový výbuch. Ovšem i některé ženy dosáhly prvního orgasmu právě díky použití poppers. Celé tělo se rychleji prokrvuje a zejména intimní oblasti. Hladké svalstvo se uvolní, což znamená i vaginální oblast a ta se hojně prokrví. Ženy tak daleko intenzivněji pociťují sexuální touhu a všechno vnímají daleko více. Jakýkoliv pocit, projev i další city a proto se mnohým podaří něco, co za celé dlouhé roky s žádným z více partnerů třeba ještě nezažily. U mužů je to opravdová slast. Vyvrcholení působí sice jenom pár kratičkých chvil, o to jsou však lepší a můžete je prožít naplno.

zamilovanost

· Někteří lidé říkají, že jakmile to zkusíte jednou, tak už nikdy nebudete chtít přestat. Zatím není prokázáno, že byste si právě na těchto látkách mohli vypěstovat závislost, nicméně se jedná o nebezpečnou látku, a proto jsou lahvičky dostupné pouze od 18 let na své vlastní riziko.